Tidligere cheftræner går ind i kommunalpolitik

AaB-veteran og tidligere cheftræner i Vendsyssel FF, Søren Kusk, stiller op til næste kommunalvalg i november næste år for Socialdemokraterne

Søren Kusk har erfaring som træner fra blandt andet Vendsyssel FF, SønderjyskE og AaB. Nu stiller han op til kommunalvalget i Aalborg. (© DR Sporten)

Tidligere cheftræner for blandt andet Vendsyssel FF, Søren Kusk, stiller op til det næste kommunalvalg i Aalborg for Socialdemokraterne.

Det er partiforeningen i Hasseris, Mølholm og Skalborg, der vil opstille Søren Kusk, der i dag er skolelærer.

- Den erfaring jeg har fra skolen, fritidslivet og de forskellige klubber tror jeg, jeg kan bruge, blandt andet når det handler om skolereformen og inklusion, siger han.

Søren Kusk er i forvejen medlem af Socialdemokraterne og bød sig til, da lokalafdelingen manglede en kandidat. Afdelingen kvitterede ved at vælge ham og specialkonsulent Christina Halkjær som kandidater.

Kendt ansigt

Men selv om Søren Kusk er et kendt ansigt i mange kredse, så føler han sig langt fra sikker på at få sæde i byrådet. Derfor vil han arbejde hårdt på at gøre sine holdninger og meninger kendte.

- For mig handler det om at påvirke nogle ting indenfor partiet. Det håber jeg på i første omgang, siger Søren Kusk.

Det næste kommunal- og regionsrådsvalg finder sted den 21. november 2017.

KONTAKT REDAKTIONEN

Skriv til os på nord@dr.dk. Du kan vedhæfte billeder, dokumenter eller videofiler, som du gerne vil dele med os.

Det er ikke sikkert, at DR bruger dit materiale. Det vurderer redaktionen. Når du sender materiale til os, kan DR frit offentliggøre og bruge dit indhold overalt i DR’s medier. Du vil blive krediteret.