Vi har gjort et scoop

Sådan lyder kommentaren fra Vendsyssel Håndbold til, at træneren Christian Dalmose er blevet lynansat for resten af sæson i Viborg HK.

Christian Dalmose vender tilbage til Nordjylland, når han de næste tre år skal stå i spidsen for Vendsyssel Håndbolds 1. divisions kvinder. (Foto: Bendt Godtberg © P4 Nordjylland)

Det viser, at vi har gjort et scoop.

Sådan lyder kommentaren fra Vendsyssel Håndbold og direktør Jan Hansen til, at træneren Christian Dalmose er blev lynansat for resten af sæson i Viborg HK.

Jan Hansen understreger, at ansættelsen i Viborg ikke påvirker den treårige aftale, Vendsyssel Håndbold har indgået med Dahlmose.

Starter 1. juli

- Han starter først hos os den 1. juli. Til den tid er aftalen med Viborg udløbet, og jeg har ingen grund til at tro, at det ændrer noget på vores aftale med ham, siger Jan Hansen.

Håndbolddirektøren ser tværtimod Viborg-kontrakten som et skulderklap til den nordjyske klubs beslutning om at ansætte Dahlmose.

Kvaliteter

- At han bliver hentet ind i Viborg fortæller jo, at Dahlmose har nogen gode kvaliteter, siger Jan Hansen.

I Viborg afløser Dahlmose  Oskar Bjarne Oskarssson, som er blevet fyret her inden det går løs med semifinalerne om det danske mesterskab.

Facebook
Twitter