Ønsker og hilsner uge 14 - 2013

Her kan du læse hilsner og musikønsker fra udsendelsen søndag den 7. april 2013.

12.17 - 13.00:

 

Musik: Birthe Kjær, Vi maler byen rødHilsen: Jeg vil sende en forsinket hilsen til min kone Karen Lise på hendes 70 års fødselsdag. Kh hendes mand Knud Erik

 

Musik: Kim Larsen, De smukke unge menneskerHilsen: Børn, børnebørn og svigerbørn i fam Faberg ønsker Egon og Asta i Vanløse hjertelig tillykke med diamantbrylluppet tirsdag den 2. april.

 

Hilsen: Viby J. Ældrecenter sender fra generalforsamlingen en glad hilsen til vores 2 dygtige instruktører Ida og Ruth og en hilsen til alle ældre der dyrker idræt.

 

Musik: Kenny Rogers, Coward of the countyHilsen: Så er det nu. Kære Inge, mor, mormor, farmor og svigermor. Søndag efter søndag har du lyttet efter din hilsen. Nu er den her i anledning af dine 70 år den 11. april. Vi glæder os til festen i Vedbæk.

 

Musik: Lene Siel, Lad os flyve til en stjerneHilsen: Kære Inga Feldborg. Som trofast Giro 413-lytter i over 40 år skal her lyde et stort tillykke med de 70 år fra din familie. Vi glæder os til den store dag søndag den 14. april. De kærligste fødselsdagshilsner fra Ingeborg, Anette, Thorben, Kristina, Metesofie og Bjarne.

 

Musik: Danser med Drenge. Kære lillesøsterHilsen: Vil gerne gi en hilsen til min familie og sige dem tak i denne svære tid. Hilsen Stine.

 

Hilsen: I anledning af Mads’ 30 års fødselsdag, hvor vi var ude at spise og hjemme til kaffe blev der samlet ind i en franskbrødsform. Hilsen far, mor, Rasmus, Morten, Joan, Vilhelm, Ingrid, Michael, Helle, Bastian, Philip, Klaus, Marlene, Frederik, Daniel, Bedste og Bølle.

 

Hilsen: Stort tillykke med de 34 år til min kæreste Frederik. Kys fra Tanja.

 

Musik: Nicky Minaj, StarshipHilsen: Emil Bertelsen sender en hilsen til alle han kender.

 

Musik: Etta Cameron, Amazing GraceHilsen: Jeg vil gerne sende nogle kærlige tanker til en ven der sidder oppe i himlen. Hilsen Thomas.

 

Musik: Tørfisk, Fuglene letter mod vindenHilsen: Tusind tak for al den surprise jeg har fået i anledning af min 60 års fødselsdag i november, Tak til familie, venner, sild, kolleger for alt. Gaver, sange, hilsner men især en stor tak til min mand, børn, svigerbørn, børnebørn for deres surpriseparty i KBH på dagen. Tusind tak til familien der tod turen til Nordjylland. Ja en kæmpe tak til alle.

 

Musik: Allan Høyer, Barndommens landHilsen: Påskehilsen til vores nu store, men stadig søde tvillinger. Også tilykke til mormor med de 82 år den 2. Kh Ditte & Jens, Sæby

 

13.03 - 14.00:

 

Musik: Rasmus Seebach, Under stjernerne på himlenHilsen: Hej P4- Vi vil gerne sende en hilsen til vores søn Frank Bøgh i Tranbjerg. Vi ønsker ham hjertelig tilykke med de 40 år den 31. marts. Knus Mor og Far.

 

Musik: Den lille forskel, Køb blomsterHilsen: Gæsterne ved Hans Dahls 90 års fødselsdag takker for en god dag.

 

Musik: Mads Nørregaard, Så tager vi cyklerne fremHilsen: En hilsen til Keld på Overfarten i Rødbyhavn fra vennerne.

 

Hilsen: Kære Kurt Dahl, Fredericia. Du er noget ganske særligt. Som ven er du helt uundværlig. Du er sød og kærlig. Og du er meget ærlig. Så familie og venner, og alle dem du kender, siger tusind tak, forsagen som gak. den dejligste mad og drikke, forglemmer vi slet ikke. Underholdning der fladt i hak. endnu engang siger vi tusind tak.

 

Musik: Kurt Ravn, De tre musikanterHilsen: Hej Monrad og Rislund. I får nu et musikønske fra dengang vi mødtes i Ciry 2 i Taaastrup for mange år siden op til en jul kan jeg huske. K.J.

 

Musik: Stevie Wonder, I just called to say I love youHilsen: En hilsen til Hanne i Fensmark. Kære Hanne, mor og farmor. Du ønskes hjertelig tillykke på din fødselsdag i dag den 7. april. Vi siger samtidig tusind tak for turen til Thailand, som for nylig er overstået. Desværre er jeg på vagt i dag, men glæder mig til at kunne nyde aftenen sammen med dig. Alt dette og meget mere ønskes du af din mand Frank samt Thomas, Heidi og dine børnebørn.

 

Hilsen: et forsinket tillykke til Allan Bak med de 60 år den 23. marts. Ønskes du af Søren.

 

Musik: Bratislavas Radiosymfoniorkester, An der schönen bluen DonauHilsen: Kære Erik Rosenquist. Du ønskes hjertelig tillykke med den 2. april. Bente & Benny

 

Musik: Daniel O’Donnell, Isle of InnesfreeHilsen: Hilsen til alle jeg kender. Edith, nykøbing M

 

Hilsen: Kære Mogens missekat. Tillykke med fødselsdagen 30/3. Knus fra Birgitte, Holbæk.

 

Musik: Raquel Rastenni, De nære tingHilsen: Tak til alle deltagere, hjælpere og Tumpen for indsats under min fødselsdagsfest den 9. marts. Poul Østergaard, Mors 

Hilsen: En stor hilsen til familie og venner ved min 60 års fødselsdag den 24. marts Kh Allan B. Larsen, Aalborg Øst

 

Musik: Sarah Brightman & Andrea Bochelli, Time to say goodbyeHilsen: En hilsen til alle lyttere og til mig. Mange hilsner fra Little Feet

 

Musik:Justin Bieder, As long as you love meHilsen: Søndag den 14. April skal Anna i Vejle konfirmeres. Vi glæder os til at fejre dig og håber du må nyde dagen. Kh Onkel Christian og Bedste Karen

 

Musik:

Teddy Edelmann, HimmelhundenHilsen: Ved Lene og Jimmys kobberbryllup i Vester Ulslev Forsamlingshus samlede gæsterne ind. Tak for en dejlig fest lørdag den 9. marts.

 

Hilsen:

Tak til oldboysholdet fra Mørkøv, som viste hvad man kan hvis man vil. De trænede på Mørkøv Hotel. Hilsen Jette fra Kalundborg.

 

Musik:

Dorthe Kollo, Velkommen til verdenHilsen: Vi vil gerne byde velkommen til det nyeste medlem af familien der kom til verden den 25. marts. Hilsen familien Bjerregaard

 

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk