30-årig blev fundet skudt gennem øjet ved Randers Regnskov: I dag begynder retssagen

Tre personer blev varetægtsfængslet i drabssagen fra Randers, men kun én af dem er blevet tiltalt for selve drabet.

Det var tæt på Randers Regnskov, at den 30-årige mand blev fundet 22. december 2017. (© dr)

I dag begynder retssagen mod de tiltalte i sagen om en 30-årig mand, som blev fundet skudt gennem højre øje og dræbt sidste år ved Randers Regnskov.

Det var en forbipasserende, som fandt den dræbte sent om aftenen 22. december ved et åbent areal ved regnskoven tæt på en af Randers bys mest trafikerede gader.

En dengang 36-årig, nu 37-årig, mand er tiltalt for drabet, mens en 19-årig mand og en 38-årig kvinde er tiltalt for ulovlig våbenbesiddelse og for at have stjålet den bil, som de brugte til at flygte fra stedet.

Ret hurtigt efter den 30-årige blev fundet, udsendte politiet en efterlysning

Eftersøgningen gik internationalt og blev også set af tysk politi, som opdagede de tre personer i Flensborg og fulgte efter dem på motorvejen. Efter godt 100 kilometer blev de stoppet af tungt bevæbnet politi syd for Neumünster.

Den 37-årige mand er ifølge flere aviser kendt for at være tidligere rocker i Aalborg, hvor han også er sigtet for hjemmerøveri sidste år før drabet.

Hverken politiet eller forsvarerne har fortalt noget om, hvorfor manden blev dræbt, men politiet mener ikke, at det har noget med rocker- eller bander at gøre. Det er kun oplyst, at det kan være et opgør i et kriminelt miljø.

FacebookTwitter