80-årig smidt ud af lejlighed for chikane

En 80-årig kvinde fra Søvind ved Horsens er blevet sat ud af sin lejlighed efter at have truet og chikaneret sine naboer gennem flere år.

En 80-årig kvinde fra Søvind ved Horsens er blevet sat ud af sin lejlighed efter at have truet og chikaneret sine naboer gennem flere år. (Foto: Asger Ellekrog © Arkivfoto DR)

En  80-årig kvinde fra Søvind ved Horsens er blevet sat ud af sin lejlighed efter flere års chikane af sine naboer i den opgang, hvor hun boede.

- Man skal opføre sig ordentligt, når man bor i en lejlighed - også selvom man er en ældre kvinde på 80 år, siger advokaten for udlejeren, Tim Haarbo, til Horsens Folkeblad.

Truede og råbte

Den ældre kvinde ændrede iflg. naboerne adfærd for fire år siden og begyndte at true, råbe og kaste ting efter naboerne. Og hun kontaktede flere af naboernes arbejdsgivere for at klage over dem.

Kvinden blev sagt op allerede i starten af 2009, men først nu - efter tre års retslige tovtrækkerier - har Boligretten i Horsens fældet den endelig dom, som advokat Tim Haarbo er glad for.

- Det har været sædvane, at udlejere ikke kan smide lejere ud. Med dommen er det gjort tydeligt for alle, at lejere står til ansvar for deres adfærd, siger han til avisen. 

 

Facebook
Twitter