Aarhus Lufthavn: Vi følger situationen i Bruxelles

Der er set på sikkerhedsprocedurerne i lufthavnen, og sikkerheden er i top, siger direktør.

Passagererne kan være rolige og trygge, lyder det fra Aarhus Lufthavn i Tirstrup. (Arkivfoto). (Foto: Thomas Schmidt Nørgaard © DR)

Aarhus Lufthavn har øjne og ører vendt mod Belgien oven på terrorangrebet i Bruxelles her til morgen, hvor der har været flere eksplosioner i byens lufthavn.

Det fortæller direktør i Aarhus Lufthavn, Peter Høgsberg.

- Det er en helt forfærdelig situation, der foregår i Bruxelles lige nu. Det er klart, at vi ser på det og ser på vores procedurer her i lufthavnen for at imødekomme et forøget trusselsbillede, siger han.

Han fastslår dog, at sikkerheden er i top, og at passagererne kan være trygge.

- Vi har jo i forvejen et enormt højt sikkerhedsniveau, og det vil sige, at vi har en frygtelig masse overvågning og informationer, der kan tilgå os om personer og persontyper, vi skal være særligt opmærksomme på. Så jeg ville føle mig helt tryg som passagerer, hvis jeg skulle fra en dansk lufthavn, siger han.

Også en metrostation i bydelen Maalbeek i Bruxelles blev tirsdag ramt af en eksplosion.

KONTAKT REDAKTIONEN

Skriv til os på P4aarhus@dr.dk. Du kan vedhæfte billeder, dokumenter eller videofiler, som du gerne vil dele med os.

Det er ikke sikkert, at DR bruger dit materiale. Det vurderer redaktionen. Når du sender materiale til os, kan DR frit offentliggøre og bruge dit indhold overalt i DR’s medier. Du vil blive krediteret.