Dyrlæger starter "Hund Forbi"

Med et event søndag i Randers vil to dyrlæger samle penge ind til udsattes kæledyr.

Hund 2 er en af de hunde, som kommer til gratis tjek til arrangementet i dag, søndag. Ejeren har nemlig ikke råd til dyrlæge. (© PRIVATFOTO)

Du har hørt om ”Hus Forbi”, men du har sikkert ikke hørt om ”Hund Forbi”. Men det er nu blevet virkelighed i Randers.

Her har to dyrlæger fra Randers Dyrehospital besluttet, at udsattes hunde eller andre dyr også skal have hjælp. Med et event i dag, søndag, håber de at samle penge ind til dyrene.

- Der er nogle af de hunde, der ikke har det særlig godt, og dem vil vi gerne hjælpe, for vi ved, at det ikke er muligt at gøre for ejeren selv, siger dyrlæge Lone Plum.

I forvejen donerer de to lokale dyrlæger foder til lokale væresteder, og nu vil de også stille deres arbejdskraft til rådighed.

- Min hund betyder rigtig meget for mig, og er man ikke supergodt stillet økonomisk og måske har det svært på andre områder, kan jeg forestille mig, at det må være rigtig svært, hvis ens bedste ven, har det svært.

Arrangementet foregår klokken 11-16 på Randers Dyrehospital, og her vil være både gåtur, skattejagt, grillmad, hundemassage og meget mere. Det koster 100 kroner at være med.

Tanken er at lave en sundhedsdag for de udsatte dyr på et senere tidspunkt med de penge, det lykkes at samle ind.