Efter frikadellesag: Elvis-direktør melder sig ud af samarbejde

Henrik Knudsen, der ejer det danske Elvis-museum, vil ikke være en del af Randers' nye brandingstrategi efter frikadellesagen.

Henrik Knudsen, der ejer Memphis Mansion, mener, at frikadellesagen har skadet Randers' omdømme. (Foto: Stig Ulrichsen © Pressebillede)

En diskussion om svinekød i daginstitutioner får nu ejeren af det danske Elvis-museum Memphis Mansion, Henrik Knudsen, til at forlade et samarbejde med Randers Kommune.

Henrik Knudsen, der driver Memphis Mansion - det tidligere Graceland Randers, vil ikke længere være en del af den nye branding, som Randers arbejder på.

- Det her var under lavmålet, siger Henrik Knudsen om, at Venstre og Dansk Folkeparti har besluttet at vedtage, at der skal serveres svinekød i de randrusianske børnehaver.

Diskussionen om frikadeller eller ej har sat Randers ikke bare på danmarks-, men verdenskortet, og sagen har ødelagt byens ry, mener direktøren. Derfor melder han sig ud af samarbejdet om en ny brandingstrategi.

- Med få minutters natpottepolitik i Randers Byråd har man besluttet sig for at ødelægge alt det, man går og arbejder med, siger Henrik Knudsen.

- Jeg er Randers-fan, men jeg synes bare, det her var under lavmålet. Hvor ville det have været lækkert, hvis vi havde fået så meget omtale for noget positivt. Jeg synes ikke, vi har brug for det her.

De fleste af gæsterne i Henrik Knudsens Memphis Mansion kommer kørende langvejs fra, og han frygter derfor, at byens ry kan skade antallet af kunder.

Opdatering: I første udgave af artiklen fremgik det, at Henrik Knudsen hedder Henrik Busborg. Der er tale om en sammenblanding af Henrik Busborg, Elvis-entertainer, og Henrik Knudsen, ejer af Memphis Mansion. Det er nu rettet.

https://www.facebook.com/DRNyheder/posts/1104474669603056