Efterlyste borgmesterkandidat: Kun to på dagpenge søgte

Venstre i Skanderborg indrykkede jobannonce i flere ugeaviser - men uden held til at finde kandidat

Kun et par dagpengemodtagere fra Sjælland, der ikke var interesserede i "stillingen", søgte stillingen som borgmesterkandidat i Skanderborg Kommune (arkivfoto). (Foto: Simon Nielsen © ColourBox)

Venstres utraditionelle efterlysning af en borgmesterkandidat i Skanderborg har ikke båret frugt.

I starten af året indrykkede partiet en jobannonce i flere ugeaviser, men partiet har ikke modtaget nogen kvalificerede svar på den.

Kun et par dagpengemodtagere, der ikke var interesserede i stillingen, har søgt, fortæller formand for Venstre i Skanderborg Jens Erik Sørensen.

- Der er kommet et par fra Sjælland, hvor kommentaren har været: ”Jeg skal jo søge to om ugen, og du får den ene”, siger han.

Selvom annoncen ikke har fået nogle mulige borgmesterkandidater ud af busken, er der dog langt fra tale om en fiasko, siger Jens Erik Sørensen, der er tilfreds med den store opmærksomhed, Venstre har fået.

- Annoncen var mest tænkt for at skabe opmærksomhed over for Venstres medlemmer i Skanderborg frem mod opstillingsmødet, hvor vi skal have udpeget Venstres borgmesterkandidat, siger han.

Hvis du går med en borgmester i maven – og desuden bor i Skanderborg – så kan du nå det endnu: Ansøgningfristen er i dag, onsdag.

Ellers vil Venstre i Skanderborg rette opmærksomheden mod byrådsgruppen for at finde en borgmesterkandidat.

- Der er kommet et par fra Sjælland, hvor kommentaren har været: ”Jeg skal jo søge to om ugen, og du får den ene”, siger Venstres formand i Skanderborg.

Opslået af DR Nyheder på 20. januar 2016

KONTAKT REDAKTIONEN

Skriv til os på P4aarhus@dr.dk. Du kan vedhæfte billeder, dokumenter eller videofiler, som du gerne vil dele med os.

Det er ikke sikkert, at DR bruger dit materiale. Det vurderer redaktionen. Når du sender materiale til os, kan DR frit offentliggøre og bruge dit indhold overalt i DR’s medier. Du vil blive krediteret.