Liget af kvinde fundet efter ni år

Dele af liget af Lisbet Nielsen er fundet, bekræfter politiet.

(Arkiv) Lisbet Nielsen forsvandt for ni år siden.

Østjyllands Politi bekræfter, at det er dele af Lisbet Nielsens lig, man søndag fandt ved Tirstrup Lufthavn.

Derved kan en ni år gammel drabssag lukkes.

I oktober 2009 blev en 42-årig mand anholdt og sigtet for at have dræbt sin tidligere samlever Lisbet Nielsen. Liget af kvinden blev trods store eftersøgninger ikke fundet.

Den sigtede mand begik kort efter sin anholdelse selvmord og blev derfor aldrig stillet for en dommer.

- Der var en gerningsmand i billedet, som blev sigtet og næste dag skulle have været fremstillet i en grundlovsforhør. Fundet betyder ikke, at sagen bliver genåbnet, siger politiinspektør René Raffo.

Retsmedicinerne vil nu forsøge at finde en dødsårsag, men det kan blive svært, da der foreløbigt kun er fundet enkelte dele, som har ligget i mange år.

- Ud fra de fund, vi har gjort nu, kan vi ikke fastslå dødsårsagen. Der foregår stadig retsmedicinske undersøgelser, forklarer René Raffo.

Leder videre i området

Politiet betragter sagen som lukket, da den er efterforsket færdig.

- Fund betyder, at vi som sådan kan få en afslutning på sagen, og det vigtigste er, at familien kan få en afslutning på sagen. Der var en omfattende efterforskning dengang, og det er også rart at kunne sætte punktum på den, siger han.

Politiet vil dog søge videre i området for at se, om der er andre spor, der kan relatere sig til sagen.

Man har tidligere ledt i det pågældende område uden at finde noget. Ifølge Aarhus Stiftstidende var det en gruppe jægere og en jagthund, der søndag fandt ligdelene blandt andet et kranium i skovbunden.

De pårørende til Lisbet Nielsen er underrettet.

Rettelse: I en tidligere version af artiklen fremgik det, at ligdelene blev fundet onsdag. Det var søndag. Artiklen er desuden opdateret med citater af politiinspektør René Raffo.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter