For lille før startskuddet er lydt: Ny idrætshal til 20 millioner skal bygges større

Lørdag åbnes en ny atletikhal i Randers. Den er skal dog bygges større for at få plads til alle udøverne.

Selvom hallen i Randers er for lille, allerede før den er åbnet, så giver den stadig nogle unikke træningsmuligheder, som kun findes et andet sted i landet. (© Randers Kommune)

Det er meningen, at atletikfolket skal valfarte til Randers, efter byens nye idrætshal til 20 millioner kroner lørdag åbnes.

Hallen er 4500 kvadratmeter og har en 200 meter indendørs rundbane, der giver løbere træningsmuligheder, som ellers kun findes ét andet sted i Danmark.

Der er dog et stort men, for allerede inden der er løbet én eneste meter, er hallen for lille. Der er brug for en udvidelse på lidt over 400 kvadratmeter for at give plads til blandet andet bryderne.

- Først var der kun afsat penge til en atletikhal. Siden udvidede man det med nogle multifunktioner, så at vi kunne få en hal med 200 meter rundbane, og med hævet sving for 20 millioner - det er stort, siger formanden for Randers Freja Atletik, Helle Sølvsten, og fortsætter:

- Men det ville være et plus, hvis vi kan få nogle træningsfaciliteter, hvor de andre også kan være med.

Udvidelsen koster omkring tre millioner kroner, og derfor begynder der en indsamling af penge i dag til selve indvielsen.

Det er blandt andet dette hævede sving, som gør den nye hal i Randers unik. (© Randers Kommune)
Facebook
Twitter