M/F Issehoved måske alligevel for frækt til skib

Brandingekspert er begejstret for navnet, men rederiet bag færgen vil overveje at droppe M/F foran Issehoved.

Den nye hurtigfærge fortsætter ved siden af de gamle færger til og fra Samsø. (Foto: Allan J. Kortsen)

Det er alletiders markedsføring at kalde den nye hurtigfærge mellem Samsø og Aarhus M/F Issehoved. Det mener en brandingekspert. Men samtidig overvejer bestyrelsen i rederiet bag færgen at ændre navnet.

På weekendens generalforsamling i "Samsø-Aarhus Forbindelsen" stemte samsinger om hurtigfærgens nye navn, hvor mere end hundrede navne var i spil. Siden har navnet fået smilet frem hos mange og en hel del opmærksomhed på de sociale medier.

Som markedsføring af ruten bliver navnet ikke bedre, siger Marianne Nilson, der er marketingsansvarlig i videnscenteret Cabi i Aarhus.

- Det giver en masse opmærksomhed, og det er faktisk ikke helt dårligt, når man skal lancere et nyt produkt, og selskabet bag har sikkert ikke millioner til at markedsføre sig, forklarer hun.

Helt enig er Hans Christian Hesseldal, der er bestyrelsesmedlem i rederiet bag færgen, dog ikke. Han siger, at navnet gav god mening, men at man nu vil genoverveje det.

- Issehoved er jo et af de smukkeste steder i Danmark. ”M/F” dukkede så op sidenhen, men jeg tror da, at vi overvejer at fjerne det, når det skal skrives på skibet i løbet af denne måned, siger han.

Facebook
Twitter