Mols-Linien garanterer: Vi lukker ikke Ebeltoft-Odden

Rederiet beroliger borgere på Djursland, som frygter at miste færgeforbindelse til Sjælland.

Mols-Linien sejler stadig på Ebeltoft-ruten på weekend- og helligdage - og i sommerperioden. (© Mols-Linien)

Mols-Linien udelukker, at den har planer om at lukke for overfarten mellem Ebeltoft og Sjællands Odde.

Det vakte stor vrede og bekymring på Djursland, da Mols-Linien for et år siden besluttede at gøre overfarten mellem Ebeltoft og Odden til en turistrute, der kun sejler i weekender, på helligedage og i ferier.

Administrerende direktør Søren Jespersen fra Mols-Linien siger, at det er det niveau, som overfarten også vil have i fremtiden.

- Det har aldrig været vores plan at lukke ned for Ebeltoft-Odden-overfarten, siger han.

- Vi har tilpasset os der, hvor vi kan se, markedet er. Det vil sige primært i weekender, omkring helligdage og i sommerperioden, siger Søren Jespersen.

- Det er der, hvor kunderne ønsker at anvende det her produkt. Og når kunderne er der, sejler vi også. Så vi har ingen planer om at lukke Ebeltoft-Odden-ruten, garanterer Mols-Linien-direktøren.

I løbet af det seneste års tid har andre selskaber forsøgt at rigge en alternativ overfart mellem Djursland og Sjælland sammen - blandt andre busselskabet Rødbillet.dk. De forsøg er dog strandet.

KONTAKT REDAKTIONEN

Skriv til os på P4aarhus@dr.dk. Du kan vedhæfte billeder, dokumenter eller videofiler, som du gerne vil dele med os.

Det er ikke sikkert, at DR bruger dit materiale. Det vurderer redaktionen. Når du sender materiale til os, kan DR frit offentliggøre og bruge dit indhold overalt i DR’s medier. Du vil blive krediteret.