New York Times anbefaler Aarhus

Aarhus har fået plads på avisens nye "steder at besøge i 2016"-liste.

Aros er blandt de ting, New York Times nævner som attraktion i Aarhus. (Foto: Kasper Thulstrup © DR Østjylland)

Der er masser af ting at se i Aarhus, og det har man også fundet ud af hos New York Times. Her nævner man nemlig Aarhus som nummer 13 på den nye liste 52 Places to Go in 2016.

Både Dokk1, Moesgaard Museum og Aros bliver nævnt som grunde til at besøge Aarhus, der desuden roses for sin spirende kunst- og madscene og særlige stemning.

Og omtalen er værdifuld, mener direktøren i Visit Aarhus, Peer H. Kristensen.

- Antallet af internationale gæster, der kommer til Aarhus vokser hele tiden. Der er ikke ret mange andre byer i Europa, der har den store procentvise stigning, som vi har. Men der skal jo være nogen, der ved, at vi er her og derfor har vi brug for, at alle medier over hele verden skriver om os, siger direktøren.

VisitAarhus laver selv opsøgende arbejde for at lokke udenlandske journalister og bloggere til byen. Men opmærksomheden omkring Aarhus skyldes også en anden ting, mener Peer H. Kristensen.

- Medierne kan snart ikke vride flere historier ud af hovedstæderne, og derfor er de i gang med at kigge på de næste destinationer. Her er Aarhus altså en rigtig spændende destination at arbejde med, siger han.

KONTAKT REDAKTIONEN

Skriv til os på P4aarhus@dr.dk. Du kan vedhæfte billeder, dokumenter eller videofiler, som du gerne vil dele med os.

Det er ikke sikkert, at DR bruger dit materiale. Det vurderer redaktionen. Når du sender materiale til os, kan DR frit offentliggøre og bruge dit indhold overalt i DR’s medier. Du vil blive krediteret.