Ny turist-app viser vej til nærmeste bondegårdsoplevelse

Hvor ligger den nærmeste gårdbutik ? Hvor kan ungerne få en ridetur og hvor kan familien overnatte med adgang til klappedyr?

Med applikationen VisitFarmen kan du hurtigt finde vej til nærmeste gårdbutik eller bondegårdsoplevelse. (Foto: © Mikkel Linnemann, DR Østjylland)

Fremover bliver det lettere for turister at finde frem til oplevelser på landet.

Landsforeningen for Landboturisme har lavet en ny app med navnet VisitFarmen, der viser vej til turistattraktioner knyttet til livet på landet.

- Det er alt fra gårdbutikker og steder, hvor man kan opleve dagligdagen på en bondegård, steder med fodboldgolf eller frokost på landet til små Bed and Breakfast-steder og overnatningsmuligheder på landet.

Det siger Silke Lorenzen fra Landsforeningen for Landboturisme.

Få hurtigt svar på spørgsmål

Applikationen er lavet for at opfylde et behov for information. Hidtil har værterne for bondegårdsferierne måtte svare på mange spørgsmål om turistattraktioner og er ofte kommet til kort.

- Når teknologien er så god nu, så syntes vi det var oplagt, at lave en app, der kan hjælpe turisterne til at finde mere information om de nærliggende attraktioner, der er en del af landoturismen, siger Silke Lorenzen.