Nyt bandeskyderi i Aarhus Vest

21-årig mand ramt af skud men uden for livsfare. En del af bandekonflikten, tror politiet.

"Umiddelbart ser det ud til at være et internt opgør i den igangværende bandekonflikt i Aarhus Vest", siger politiet om nattens skudepisode, hvor en 21-årig mand blev såret. (ARKIVFOTO) (Foto: © Kim Haugaard, Scanpix)

En 21-årig mand fra Aarhus Vest blev natten til mandag ramt i underlivet ved en skudepisode på Edwin Rahrsvej i det vestlige Aarhus.

Østjyllands politi anser skudepisoden for at være en del af den igangværende bandekonflikt i bydelen, fortæller vicepolitiinspektør Jeppe James Olsen.

Kort efter midnat fik politiet en anmeldelse om, at der var afgivet skud på en adresse i Aarhus Vest.

- Vi fik patruljer ud til stedet, men der var ikke nogen at træffe. Men kort efter blev der indbragt en 21-årig mand til skadestuen, som var ramt af flere skud. Han er blevet behandlet i nat og er uden for livsfare, siger Jeppe James Olsen fra Østjyllands politi.

- Vi arbejder med flere teorier, men umiddelbart ser det ud til at være et internt opgør i den igangværende bandekonflikt i Aarhus Vest, siger han.

Det vestlige Aarhus har været udsat for flere skudepisoder og sammenstød i de seneste uger. Det skyldes efter politiets mening, at den københavnske bande Loyal to Familia forsøger at få fodfæste i Aarhus.