Personbil og letbanetog støder sammen i Aarhus

Letbanedriften er genoptaget, og ifølge poltiet var der ingen alvorlig personskade.

Føreren af bilen blev efter uheldet kørt på hospitalet. (Foto: Mikkel Vithner © Dr Østjylland)

Et letbanetog er mandag eftermiddag kørt sammen med en personbil i krydset ved Randersvej og Stockholmsgade i det nordlige Aarhus.

Uheldet skete omkring 15.15. Politiet har været på stedet og er fortsat i gang med at få klarhed over, hvordan uheldet kunne ske, fortæller vagtchef ved Østjyllands Politi Peter Hunniche til DR Østjylland.

- Letbanen skal ligeud, og der er en personbil, der skal til venstre. I den forbindelse påkører de to hinanden. Vi har ikke endnu overblik over omstændighederne omkring uheldet - altså hvordan det kunne ske - men det skal vores undersøgelser så nu klarlægge, siger han.

Føreren af bilen blev kørt væk med ambulance, men angiveligt ikke med alvorlige skader.

- Der er mig bekendt ingen personskade, men der var én, der blev kørt rutinemæssigt på skadestuen til tjek, men ikke noget alvorligt, siger han.

(Foto: Mikkel Vithner © Dr Østjylland)

Letbanen holdt stille efter uheldet, men kører nu igen. Dog varslede Midttrafik, at man kunne opleve forsinkelser på letbanen mandag eftermiddag frem til klokken 17.

Det er niende gang, letbanen er involveret i et uheld. Indtil videre har seks personbiler været involveret i uheld med letbanen, to fodgængere og en cyklist.

Facebook
Twitter