To piger tæt på at blive mast af container på Smukfest

Renovationsfirma sænkede container ned over pigernes telt. De nåede at slippe ud, da de hørte larmen.

Ida Elbæk tog selv et billede af containeren, der ramte ned over en ene halvdel af teltets kabine. (Foto: © PRIVATFOTO)

For to unge gæster fik Smukfest en noget voldsom afslutning.

De var nemlig tæt på at blive mast ihjel i deres telt i går, mandag, på campingområdet, fordi et renovationsfirma sænkede en container ned på deres telt.

En af gæsterne er Ida Elbæk, der er dybt rystet over episoden.

- Vi nåede kun at komme ud af teltet, fordi jeg hørte støjen fra renovationsbilen, siger hun.

Episoden skete omkring klokken 8.30, hvor flere lå i teltene og sov. Gæsterne skulle nemlig først forlade pladsen til middag. Smukfests sikkerhedschef Søren Eskildsen beklager dybt, hvad gæsterne har været ude for.

- Vi kan konstatere, at en leverandør har påbegyndt nogle aktiviteter, de ikke havde lov til at påbegynde endnu, og i forbindelse med det er denne her episode desværre sket.

Festivalen er nu i gang med at undersøge, hvordan det kunne ske og understreger, at de vil gøre alt for, at det ikke sker igen.

- Vi skal have kigget ekstragodt på de aftaler, vi laver med vores eksterne leverandører, så vi er fuldstændig sikre på, at de overholder de aftaler, vi har lavet med dem.

Chokket sidder stadig i de to piger.

- Jeg tror, vi har været lidt i chok, og vi har ikke rigtig vidst, hvordan vi skulle forholde os til det, og vi tør slet ikke tænke på, hvor galt det kunne være gået, siger Ida Elbæk.