Politi: Indvandrerbande har etableret sig i Aarhus

Black Army, en indvandrerbande fra Vollsmose i Odense, er nu også i det vestlige Aarhus, lyder det fra politiet.

Hashhandel, fund af slagvåben og Black Army-tøj i Gellerup i Aarhus afslører, at indvandrerbanden Black Army er kommet til Aarhus. (Arkivfoto) (Foto: Heikki Yding © DR Østjylland)

Indtil for nylig har politiet kunnet erklære Østjylland for bande-frit område. Men det er slut nu. Den berygtede indvandrerbandeBlack Army er kommet til Århus.

Vicepolitiinspektør René Raffo siger, at politiet blandt andet har afsløret en lejlighed i Gellerupparken, hvorfra der blev solgt hash. Man fandt også slagvåben og Black Army-tøj.

- Det er jo en løst sammensat gruppering. Men i politiets definitition er der her tale om en bande. Vi holder øje med deres færden og har indledt et tæt samarbejde med Aarhus Kommune i forhold til det forebyggende arbejde, siger René Raffo.

- Vores primære opgave er jo at sikre, at den her bande ikke udvider og ikke får held til at hverve flere medlemmer, siger vicepolitiinspektøren.

Selv om Black Army er en bande, har medlemmerne ikke et fælles samlingssted i Østjylland - så vidt politiet ved.

Black Army er en forholdsvis ny indvandrerbande opstået i Odense-bydelen Vollsmose.

Black Army-medlemmer er dømt for blandt andet narkokriminalitet, vold og våbenkriminalitet.

KONTAKT REDAKTIONEN

Skriv til os på P4aarhus@dr.dk. Du kan vedhæfte billeder, dokumenter eller videofiler, som du gerne vil dele med os.

Det er ikke sikkert, at DR bruger dit materiale. Det vurderer redaktionen. Når du sender materiale til os, kan DR frit offentliggøre og bruge dit indhold overalt i DR’s medier. Du vil blive krediteret.