Popstjernes manager var ombord på forulykket fly

Medlemmer af Pinks turnéhold var med på flyet - Pink giver koncert i Horsens onsdag aften som planlagt.

Popstjernen var ikke selv ombord på flyet, der forulykkede. (Foto: ENNIO LEANZA © Scanpix)

Det var et privatfly med den amerikanske popstjerne Pinks turnéhold, der i nat forulykkede under landingen i Aarhus Lufthavn i Tirstrup.

Det bekræfter Claus Visbye, der er direktør i Horsens and Friends over for DR Østjylland. Horsens and Friends er arrangørerne bag en koncert, som Pink skal afholde onsdag aften i Horsens.

I alt var ti personer ombord på flyet. Popstjernen var ikke selv ombord, men det var hendes manager og andre medlemmer af hendes turnéhold. Ingen kom til skade under ulykken.

Claus Visbye har været i kontakt med Live Nation, som står bag den koncert, Pink spillede i Oslo i aftes. Det var også herfra herfra flyet fløj mod Tirstrup.

- Vi er rigtig kede af, at holdet har været udsat for den ulykke, siger Claus Visbye til DR Østjylland.

Privatflyet af typen Cessna 560XL forulykkede i forbindelse med landingen og brød i brand. Alle ti personer ombord formåede at redde sig ud, og ingen er kommet tilskade.

Da ingen kom til skade under ulykken, er koncerten i Horsens i morgen heller ikke aflyst, fortæller Claus Visbye.

- Vi ser frem til at kunne afholde koncerten som planlagt, siger han.

Ud over en besætning på tre personer - to fra Tyskland og en fra Østrig - var der fire amerikanere, to australiere og en brite på flyet.

Udenrigsministeriet er underrettet om ulykken og tager kontakt til ambassaderne i de relevante lande, skriver Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

FacebookTwitter