Skanderborg siger farvel til "Cigaræsken" med et brag af en fest

Den berømte og berygtede håndboldarena i den lille intime Morten Børup Hallen udskiftes.

Skanderborg Håndbold har i aften spillet sin sidste kamp i Morten Børup Hallen. (Foto: Flemming Krogh/Scanpix 2016) (Foto: Flemming Krogh © Scanpix)

Skanderborg Håndbold siger i aften farvel til "Cigaræsken". Landets mest berømte og berygtede håndboldarena i den lille intime Morten Børup Hallen.

Klubben spiller mod Skjern sin sidste håndboldligakamp i den 50-årige, slidte og alt for lille håndboldhal - kaldet "Cigaræsken" - og flytter til en ny hal med plads til fire gange så mange tilskuere.

Det markeres med et brag af en fest, fortæller sportschef i Skanderborg Håndbold Torben Væver.

- Vi går all in på at begrave "cigaræsken". Vi bygger hallen om til en western-by, og Skanderborg Bryghus kommer med specialaftapninger, som de kommer og serverer gratis for publikum, og der er kun adgang med cowboyhat.

Også den lokale trubadur Peter Sommer fremfører sin nykomponerede sang, "Cigarens Godnat Sang".

Håndboldklubben har i flere årtier ønsket sig en ny og mere moderne hal. Men den lille, intime "Cigaræske" vil alligevel blive savnet:

- Det kan sgu godt være, det kommer til at koste en lille tåre, når de fløjter af i aften, siger sportschef Torben Væver.

Der har længe været udsolgt til aftenens kamp, men for de, der ikke har fået billet, er der stadig mulighed for at være med i festen. På det lokale kulturhus vises kampen på storskærm, og også dér vil der være fest.

Facebook
Twitter