Spot Festival skal vokse ud i bybilledet

Festivalen skal sætte fokus på, at Aarhus er en musikby.

Spotfestival vil brede sig ud i Aarhus for at brande byens musikliv. (Foto: Flemming Krogh © Scanpix)

Spot Festivalen har vokseværk, og den vil i årets udgave foregå i hele Aarhus midtby.

Formålet er at styrke Aarhus' position på det musikalske verdenskort ved at inddrage byen mere, fortæller festivalens leder, Gunnar Madsen.

- Vi er med til at skabe og stimulere den gode brede fortælling af Aarhus som en musik-by. Den vil vi understøtte og bygge videre på, siger han.

Festivalens nye form er resultatet af et samarbejde med Aarhus Kommune, der har lavet en treårig aftale med festivalen om at lukke musikken mere ud i bybilledet.

Det betyder blandt andet flere scener langs åen og rundt om i byen, hvor der især lørdag vil være en række gratis arrangementer.

- Det er vigtigt at stå sammen om at være et sted, hvor folk gider søge hen og har en musikscene, man gider at interessere sig for. Det er ikke en selvfølge for et lille land, men det er mål, vi har sat os at være med til at brande den danske musikproduktion, siger Gunnar Madsen.

Der er en måned til at Spot Festival løber af stablen for 21. gang. Det sker fra torsdag den 28. april til søndag den 1. maj.

KONTAKT REDAKTIONEN

Skriv til os på P4aarhus@dr.dk. Du kan vedhæfte billeder, dokumenter eller videofiler, som du gerne vil dele med os.

Det er ikke sikkert, at DR bruger dit materiale. Det vurderer redaktionen. Når du sender materiale til os, kan DR frit offentliggøre og bruge dit indhold overalt i DR’s medier. Du vil blive krediteret.