Strygende salg i digital butik

Den første måned i landets første digitale købmandsbutik i Alken ved Skanderborg har overgået alle forventninger.

Der er gang i kasseapparatet i landets første digitale købmandsbutik. For en måned siden åbnede butikkeni Alken ved Skanderborg, og salget er gået strygende.

Kasseapparaterne kan også ringe i en digital købmandsbutik.

I dag for en måned siden slog den digitale landhandel i Alken ved Skanderborg dørene, og den første måned er gået strygende.

Landhandlen. der skal erstatte den købmand, der lukkede for et par år siden, har et samarbejde med onlinesupermarkedet Osuma.dk, så indbyggerne over nettet kan bestille varer hos Osuma og hente dem i butikken.

Som en drøm

Netdelen har omsat for omkring 60.000 kr, og det kontante salg i butikken ligger på omkring 50.000 kr, siger Ingvar Kristiansen, der med i landsbyens købmandsgruppe:

- Det er gået sådan, som vi har drømt om, siger Ingvar Kristiansen, der mener, at andre landsbyer kan følge Alkens eksempel og åbne en digital butik.

Mødested

Det er også meningen, at butikken  i den daglige åbningstid om eftermiddagen også skal fungere som mødested for landsbyens indbyggere, og det er også gået ud over al forventning.

Der er så mange gæster i butikken, at det bliver overvejet at have længere tid åbent. Det skal diskuteres på et møde i morgen.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter