Sygehus retter op på kritiske forhold

En ældre mand blev indlagt med forstoppelse på sygehuset i Horsens og døde. De pårørende mener, personalet svigtede. Nu bliver der rettet op.

Mere personale og mere erfarne læger. Det kommer der nu på en afdeling på Regionshospitalet i Horsens. Det sker efter, at to brødre har kritiseret behandlingen af deres far, der blev indlagt med forstoppelse og døde.

Mere personale og mere erfarne læger. Det kommer der nu på en kritiseret afdeling på Regionshospitalet i Horsens.

To brødre er meget vrede over behandlingen af deres  84-årige far, der blev indlagt med forstoppelse og døde på sygehuset. Og sønnerne mener, at deres far ville have været i live i dag, hvis ikke sygehuspersonalet havde svigtet.

Faderen blev  f.eks. tilset af 32 forskellige læger under sin indlæggelse, blev fejlmedicineret og tabt på gulvet. Derefter han fik en hjerneblødning og døde kort efter.

Stor udskiftning og uerfarent personale

- Det er en sag, som vi er utrolig kede af, og det går os meget  på, at vi ikke har givet en ordentlig behandling, siger den ledende overlæge på afdelingen Thomas Hahn.

Han fortæller videre, at der har være problemer på afsnit  P7 med stor personaleudskiftning og et meget ungt og uerfarent personale.

- Nu har vi styrket plejepersonalet på sengeafdelingen, vi har styket ledelsen, og vi har flytte senior-læger fra ambulatoriet til at gå stuegang  på sengeafdelingen.

-Vi ligger ellers pænt i tilfredshedsundersøgelserne på de medicinske afdelinger, men netop på P7 har vi haft et dyk - det bliver de rettet op på nu. siger Thomas Hahn.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk