Turisterne skal til Gellerup

City Sleep-In åbner hostel i Gellerup. Spændende område som flere skal se, mener indehaver.

City Sleep-In åbner Gellerups første hostel med 49 overnatningspladser. Et spændende område, som flere turister bør opleve, mener Poul Nørgaard. (ARKIVFOTO) (Foto: Axel Schütt © Scanpix)

Bydelen Gellerup i Aarhus får snart sit første hostel. Det er City Sleep-In, der har et hostel i Aarhus Midtby, der fra januar vil tilbyde billige værelser til turister lige midt i det udsatte område.

Som en del af byudviklingen i Aarhus-bydelen Gellerup er City Sleep-In i fuld gang med at opføre et nyt hostel. Det skal hjælpe med til, at turister og andre besøgende får øjnene op for området, siger indehaver Poul Nørgaard.

- Det er et billigt tilbud, og der sker en masse nye spændende ting herude, som er værd at være med i, siger han.

Der bliver plads til 49 overnattende gæster på hostellet, som også bliver til gavn for beboerne i området, siger Poul Nørgaard:

- Vi vil lave en café, så gæster, der kommer forbi, kan få en kop kaffe. Måske sammen med de gæster, vi har boende, som får morgenmad. Det er det møde mellem mennesker, der interesserer os.

Gellerup har ikke altid haft det bedste ry, og området står på regeringens såkaldte ghettoliste, men alligevel mener Poul Nørgaard, at det er et attraktivt sted at holde for eksempel sin ferie.

- Fordi det er et spændende område. Det har jo et skrækkeligt ry, men det kan vi overhovedet ikke forstå. Der er skidehyggeligt, og vi har vildt søde naboer, siger Poul Nørgaard.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter