Vragede sejlerpigers humør er sendt i kulkælderen

En OL-kvalifikation, der glippede, er en næsten ubærlig skuffelse for to sejlerpiger.

I to år har Marie Thusgaard og Ida Marie Baad satses alt på at komme til OL i Brasilien i 49er-klassen. Nu må de nøjes med at følge OL foran TV-skærmen. (© Flemming Ø. Pedersen / Dansk Sejlunion)

En misset OL-kvalifikation har sendt de to Aarhus-sejlere Marie Thusgaard og Ida Marie Baad ned i et stort, sort hul.

De sidste to år har sejlerparret brugt al deres tid på at klare kvalifikationen til OL i Brasilien i 49er-klassen . Men ved det afgørende kvalifikationsstævne for lidt over en uge siden i USA kiksede kvalifikationen for parret.

OL-pladsen gik i stedet til Jena Hansen og Katja Salskov-Iversen. Den skuffelse har parret svært ved at komme sig over.

- Det er en kæmpestor skuffelse. Vi har kæmpet for det i fire år og været de bedste det meste af tiden. Og trods tæt konkurrence har vi hele tiden troet på det. Jeg bliver stadig meget ked af det, når jeg tænker på det, siger Marie Thusgaard.

De to Aarhus-sejlere ved ikke, hvad der nu skal ske. Om de skal agere trænings-partnere for Jena Hansen og Katja Salskov-Iversen eller måske slet ikke lave noget.

Marie Thusgaard ved dog allerede nu, hvordan det bliver at følge OL foran TV-skærmen i stedet for selv at være med.

- Jeg tror, jeg bliver meget ked af det og kommer til at tænke rigtigt mange gange: Hvorfor er det ikke os, der er der?, siger hun.

KONTAKT REDAKTIONEN

Skriv til os på P4aarhus@dr.dk. Du kan vedhæfte billeder, dokumenter eller videofiler, som du gerne vil dele med os.

Det er ikke sikkert, at DR bruger dit materiale. Det vurderer redaktionen. Når du sender materiale til os, kan DR frit offentliggøre og bruge dit indhold overalt i DR’s medier. Du vil blive krediteret.