23-årige Xu Zhang skal forlade Danmark med det samme

23-årige studerende XU Zhang skal forlade landet, selvom hendes appelsag stadig kører.

23-årige Xu Zhang skal forlade Danmark øjeblikkeligt. (Foto: PRIVATFOTO)

Den 23-årige studerende Xu Zhang fra Slagelse skal forlade landet hurtigst muligt.

Det står klart efter hun er blevet nægtet ophold i Danmark, mens hendes klage over afslag på opholdstilladelse behandles.

Det oplyser Xu Changs tidligere engelsklærer på ZBC i Næstved Toni Andersen.

- Det gør det vanskeligt for hende at være i gang med studierne på CBS, så der bliver hun smidt ud, og så mister hun den tilknytning til Danmark, siger hun og fortsætter:

- Hvad der ellers måtte være af behov for at komme i kontakt med hende under ankesagen, skal fremover foregå med en halv verden på afstand, siger hun.

Xu Zhang fik afslag på at få forlænget sin opholdstilladelse, efter Udlændingestyrelsen vurderede, at hun mangler tilstrækkelig tilknytning til Danmark.

Hun skulle oprindeligt have forladt landet den 10. februar, men udvisningen blev udskudt af hendes klage.

Xu Zhang kom til Danmark i 2010 gennem familiesammenføring til sin mor, som forsat skal bo i Danmark, mens hendes far endnu er i Kina. Hun har tidligere taget en studentereksamen og begyndte i sommer på Copenhagen Business School.

KONTAKT REDAKTIONEN

Skriv til os på sjaelland@dr.dk. Du kan vedhæfte billeder, dokumenter eller videofiler, som du gerne vil dele med os.

Det er ikke sikkert, at DR bruger dit materiale. Det vurderer redaktionen. Når du sender materiale til os, kan DR frit offentliggøre og bruge dit indhold overalt i DR’s medier. Du vil blive krediteret.