Bilister må ikke forlade køretøjerne ved lukket bro: 'Det er ubehageligt'

Leila Petersen holder lige nu stille sammen med mange andre ved Storebæltsbroen.

Udsigten fra Leila Petersens bil. (Foto: (privatfoto))

Politiet er lige nu i gang med en større politiaktion, og derfor er trafikken på Sjælland lammet på ubestemt tid. En af dem, der mærker det fra forreste række, er Leila Petersen og hendes kusine fra Ruds Vedby i Vestsjælland. De skulle over Storebæltsbroen, da de blev stoppet:

- Vi når lige til betalingsanlægget, og så lukker det hele ned, fortæller Leila Petersen og fortsætter:

- Der kom besked om, at broen er lukket ned, og at de ikke vidste noget endnu, men at det er på baggrund af en ordre fra politiet.

Leila Petersen var på vej til fætter-kusinefest i Støvring i Nordjylland. Nu sidder hun og hendes kusine i en bil, som de end ikke må stige ud af:

- Det er ubehageligt. Hvis vi i det mindste måtte forlade vores biler, var det noget andet, men hvad foregår der? siger Leila Petersen og fortsætter:

- Hvorfor må vi ikke gå ud af vores biler? Vi aner jo ikke, hvad der foregår.

Leila Petersen sidder i sin bil ved betalingsanlægget ved Storebæltsbroen og venter på at kunne køre til familiefest i Jylland. (Foto: Leila Petersen © (c) DR)

Stadig ingen klar melding

Storebæltsbroen er helt lukket for trafik, mens Øresundsbroen er lukket i retning mod Sverige.

Københavns Politi bekræfter, at færgefarten Helsingør-Helsingborg er lukket. Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi melder, at færgerne mellem Rødby-Puttgarden og Gedser–Rostock er lukket. Og DSB melder, at ingen tog kører til eller fra Sjælland i øjeblikket.

Politiet har endnu ingen yderligere kommentarer til sagen.

Situationen kan følges direkte på DR2 fra kl. 14.50.