Bilka-anmelder: Jeg har modtaget dødstrusler

En mand har modtaget dødstrusler, efter han anmeldte Mohamad Al Jawerheri til Dansk Supermarked.

Dansk Supermarked har i dag inviteret 17-årige Mohamad Al Jawerheri til et afklarende møde, efter at han i sidste uge mistede sit job på grund af klager omkring en Facebook-debat.

17-årige Mohamad Al Jawerheri blev i sidste uge landets mest omtalte mand, da han blev tvunget til at opsige sit job i Bilka i Næstved, efter han have stødt nogle mennesker i en debat på Facebook .

Men sagen har også haft konsekvenser for Bjørn Larsen fra Vestenskov på Lolland, siger han. Det var ham, der anmeldte Mohamads skriverier til Dansk Supermarked.

- Jeg er blevet ringet op af et hemmeligt nummer seks gange, hvor der er blevet truet med dødstrusler om, at de ville komme og slå mig ihjel. Og tre gange er der ikke blevet sagt noget. Der er bare er blevet klirret med ølflasker og alt muligt andet, siger Bjørn Larsen.

Efter krisen overvejer Bjørn Larsen nu at melde sig ud af den islam-fjendske debatside JA TIL FRIHED - NEJ TIL ISLAM.

- Jeg har nok overvejet at melde mig ud af siden, når jeg lige har fået afsluttet og sagt det på en eller anden måde. Det må jeg indrømme. Men jeg har ikke skiftet holdning, siger han.

Ifølge Bjørn Larsen var den tråd fra Facebook, der blev lagt ud til offentligheden, skarpt redigeret, hvor Mohamads fornærmelser mod de islam-fjendtlige debattører var blevet fjernet.

Selv har Mohamad fortalt, at han var varsom med ikke at fornærme nogen.

Bjørn Larsen har meldt truslerne til politiet.

Bjørn Larsen har tidligere sagt til DR, at det ikke var hans intention at få Mohamad Al Jawerheri fyret. Han underrettede PET, fordi han var bange for, at der var tale om en ung, der var blevet radikaliseret.

KONTAKT REDAKTIONEN

Skriv til os på sjaelland@dr.dk. Du kan vedhæfte billeder, dokumenter eller videofiler, som du gerne vil dele med os.

Det er ikke sikkert, at DR bruger dit materiale. Det vurderer redaktionen. Når du sender materiale til os, kan DR frit offentliggøre og bruge dit indhold overalt i DR’s medier. Du vil blive krediteret.