Den Lilla Møghætte og Pulven på teater

Musical skrevet af skrevet af Rune T. Kidde og med musik af Fuzzy får premiere i Holbæk.

Plakaten fra Holbæk Teater viser Pulven og den Lilla Møghætte, tegnet af Rune. T. Kidde. Det er første gang, at det eventyr bliver til et teaterstykke.

 Hvem kender og elsker ikke den sære og skæve fortælling om den møgsure møghætte, der skal ud med blodpølser til sin bedstemor.... eller beretningen om Klaskepot? Måske ikke alle, men i hvert fald dem, der kender til tegneren og historiefortælleren Rune T. Kiddes univers. Nu er det meget specielle eventyr for første gang nogensinde sat på scenen. Og det er blevet til en hæsblæsende humoristisk musical for hele familien.

 "Den Lilla Møghætte og Pulven" har premiere i aften, torsdag den 17. oktober, på Holbæk Teater. Og stykket er skrevet til Holbæk Teaters 30 års jubilæum af Rune T. Kidde og med musik af Fuzzy.

Den 56-årige blinde tegner og forfatter, Rune T. Kidde flyttede fra København til mere landlige omgivelser ved Jyderup i Vestsjælland for et år siden, og her kom han i kontakt med Kristoffer Møller Hansen, der er leder på Holbæk Teater sammen med Brian Kristensen, og herfra udviklede ideen sig om at gøre Rune T. Kiddes eventyr og "Den Lilla Møghætte..." og "Klaskepot" til et teaterstykke.  

Rune T. Kidde har flere gange tidligere arbejdet sammen med komponisten Fuzzy, og nu gør han det så igen på Holbæk Teater. 

Craziness for hele den eventyrtossede familie kalder teaterleder Brian Kristensen, stykket, der får premiere i dag, torsdag den 17. oktober  Han har selv en rolle i stykket. Derudover medvirker Thomas Mørk, Folmer Kristensen, Søren Bang Jensen og  Gøgleren Gugge. 

"Den Lilla Møghætte og Pulven" er for børn fra 7 år og opefter, og stykket spiller på Holbæk Teater til den 7. november.

Facebook
Twitter