To døde efter skyderi i Kalundborg

Personerne er fra københavnsområdet, lyder det fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Politiet var massivt til stede efter et skyderi på Nørre Allé i Kalundborg tirsdag aften. (Foto: Presse-fotos.dk © Scanpix)

Flere skud blev i går aftes afgivet mod tre personer uden for den lokale Meny ved Nørre Allé i Kalundborg.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi, efter de modtog en anmeldelse om skud klokken 18.12.

På stedet afgik en person ved døden, mens de resterende to personer, der også var blevet ramt af skud, blev bragt til Holbæk Sygehus i kritisk tilstand.

Men der gik ikke længe, før antallet af dødsofre fra skudepisoden steg til to.

- Nummer to døde i nat, siger Lars Krogsgaard, der er vicepolitiinspektør i Midt- og Vestsjællands Politi.

Den tredje persons tilstand er på nuværende tidspunkt stabil, oplyser han.

Politiet har været til stede på adressen hele natten, hvor de har samlet spor og vidneafhøringer.

De tre skudofre er netop blevet identificeret, skriver politiet i en pressemeddelelse, og der er tale om tre unge mænd først i 20'erne fra københavnsområdet, som alle er kendt af politiet.

Politiet undersøger nu, hvad de forurettedes ærinde i Kalundborg var, og hvad motivet til skudepisoden kan være.

Flere skud blev affyret tirsdag aften tæt på den lokale Meny, hvor tre personer blev ramt. (Foto: Presse-fotos.dk © Scanpix)

Mobil politistation rykker ud

Afspærringen ved gerningsstedet i Kalundborg er nu taget ned, men fra klokken ti i dag vil Midt- og Vestsjællands Politi være til stede i området med en mobil politistation.

- Der kan opstå et vakuum efter en massiv politiindsats, som nu er slut. Det vakuum forsøger vi at fylde ud med den mobile politistation for at vise vores borgere i Kalundborg, at politiet stadigvæk er til stede, fortæller politiinspektør Michael Flemming Rasmussen fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Den mobile politistation skal bruges til vidneafhøringer af lokale kalundborgensere, som har været til stede i området omkring skudepisoden.

- Vi er stærkt interesserede i at tale med folk, som har set eller hørt noget. Det kunne være i timerne før drabene, eller hvis der er foregået noget efter, siger Michael Flemming Rasmussen.

Derudover søger politiet også vidner i forbindelse med en brændende bil, der blev fundet på Eskebjergvej i Kalundborg. De vurderer, at bilen er en vigtig del af efterforskningen.

Den mobile politienhed vil være til stede ved Menys parkeringsplads frem til klokken 20 i aften.

Facebook
Twitter