Efterforskningsleder i Emilie-sagen: Mobildata kan blive afgørende

Politiet undersøger sammenfaldende mobiltrafik i både Korsør og Borup.

Efterforskningsleder Søren Ravn-Nielsen fortæller, at politiet er i gang med at gennemgå de mange henvendelser, de har fået fra offentligheden samt tjekke sammenfaldende mobiltrafik i forbindelse med Emilie Mengs forsvinden og død. (© DR Nyheder)

Oplysninger fra mobiltelefoner kan blive en væsentlig del af efterforskningen af mordet på Emilie Meng, hvis lig blev fundet i en sø nær Borup på Midtsjælland juleaftensdag.

Siden Emilie Meng forsvandt den 10. juli i Korsør, har Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi gransket store mængder af teletrafik.

Nu har politiet så endnu et geografisk punkt at arbejde med, og vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen forklarer, at mobildata derfor er blevet et endnu mere centralt element i opklaringsarbejdet.

Politiet kan nemlig nu undersøge, hvad der har været af mobiltrafik i Borup-området og sammenholde det med de tidligere undersøgelser, de har lavet i Korsør:

- Det er væsentligt, for hvis der er nogle sammenfald, som kan bruges efterforskningsmæssigt, så kan det måske bringe os videre i efterforskningen, siger Søren Ravn-Nielsen, der er efterforskningsleder på sagen.

I øjeblikket er politiet ved at kigge på kriminaltekniske undersøgelser på findestedet og sammenholde dem med de retsmedicinske undersøgelser.

- Og så er vi i gang med at gennemgå de mange henvendelser, vi har fået fra offentligheden i håb om, at noget af det kan bringe os videre i efterforskningen. Der er rigtig mange ting at arbejde med i øjeblikket, siger Søren Ravn-Nielsen.

I går oplyste politiet, at man har modtaget over 100 henvendelser fra borgere, siden Emilie Meng blev fundet.

Facebook
Twitter