Kalundborg-eventyr skal filmatiseres

En bog om Carmens Curlers i Kalundborg skrevet af journalist Søren E. jensen bliver en central kilde til en film om den krøllede historie.

For to år siden skrev daværende journalist på Nordvestnyt, Søren E. Jensen, en række artikler, der senere blev til bogen: "CARMEN - ET VANVITTIGT ERHVERVSEVENTYR". Nu bliver bogen en central kilde til en film om den krøllede historie.

Når skal eventyret om Carmen Curlers i Kalundborg filmatiseres.

For to år siden skrev daværende journalist på Nordvestnyt, Søren E. Jensen, en række artikler, der senere blev til bogen:

"CARMEN - ET VANVITTIGT ERHVERVSEVENTYR".

Nu bliver bogen en central kilde til en film om den krøllede historie, hvor optagelserne starter næste år. Instruktør bliver Kathrine Windfeld, og manuskripforfatter Mette Heeno.

Da Kalundborgs lokale radioforhandler, Arne Bybjerg, i tresserne satsede hele sin formue på elektriske papilotter i form af Carmen Curlers, skabte han en succes, der var så stor, at et amerikansk tidsskrift på et tidspunkt har kåret Carmen som tressernes hurtigst ekspanderende virksomhed på verdensplan, og den voldsomme ekspansion medførte en desperat jagt efter arbejdskraft blandt bønderkoner i hele Vestsjælland, fortalte Søren Jensen i P4 Sjælland, da bogen udkom.

Nu bliver han tilknyttet filmprojektet som konsulent.

Optagelserne til filmen starter næste år.

Facebook
Twitter