Kirkedrab: Politiet sigter to mænd for drabet

De to mænd, der i går blev anholdt i forbindelse med dræbet på en 40-årig kvinde i Sneslev Kirke ved Ringsted, sigtes begge for drabet.

Kvinden blev fundet dræbt af flere knivstik på kirkekontoret ved Sneslev Kirke. (Foto: MATHIAS ØGENDAL)

I løbet af i nat nåede politiet så langt i efterforskningen af et makabert knivdrab på en 40-årig kvindelig kirketjener ved Sneslev Kirke, at den ene af de to anholdte mænd i dag fremstilles i grundlovsforhør med krav om fængsling.

Det siger leder af efterforskningen, politikommissær Ove Pedersen fra Midt- og Vestsjællands Politi:

- Begge af de anholdte er sigtet for drabet. Den 67-årige bliver fremstillet i grundlovsforhør her til formiddag og den 55-årige har vi løsladt i nat, siger han.

Den dræbte kvinde, der stammer fra Nordfalster blev fundet af en kollega på kirkekontoret i går morges efter kvindens 18-årige datter havde efterlyst hende.

Hun er sidst med sikkerhed set tirsdag morgen, da hun kørte fra sit hjem i Vålse til arbejdspladsen i Sneslev mellem Ringsted og Haslev.

Efterforskninglederen, Ove Pedersen vil ikke kommentere på hvordan de to mænd stiller sig i sagen, eller om den 67-årige skulle være ægtemand til den dræbte kvinde.

Politiet ønsker fortsat at høre fra folk, der har observeret noget i området omkring Sneslev Kirke i løbet af tirsdagen.

KONTAKT REDAKTIONEN

Skriv til os på sjaelland@dr.dk. Du kan vedhæfte billeder, dokumenter eller videofiler, som du gerne vil dele med os.

Det er ikke sikkert, at DR bruger dit materiale. Det vurderer redaktionen. Når du sender materiale til os, kan DR frit offentliggøre og bruge dit indhold overalt i DR’s medier. Du vil blive krediteret.