Mand hamrede økse ned i skranken på jobcenter: To mænd anholdt i sagen

Nu vil borgmester undersøge sikkerheden.

En mand hamrede en økse ned i skranken på jobcentret i Fårevejle, da han mente, han var berettiget til ydelser fra jobcentret. (© Foto: Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering)

To mænd fra Vestsjælland er anholdt og sigtet i en sag i Fårevejle for at have truet personalet på jobcenteret med en økse.

Den ene mand havde medbragt øksen til jobcentret, hvorefter han slog flere gange ned i skranken, idet han mente, han var berettiget til ydelser fra jobcentret.

- Klokken 10.03 modtog vi en anmeldelse fra personalet fra Borgerservice i Fårevejle omkring to personer, der havde haft en meget ubehagelig opførsel og truende adfærd over for personalet, fortæller kommunikationsmedarbejder Charlotte Tornquist i Midt- og Vestsjællands Politi.

Efterfølgende valgte Odsherred Kommune at lukke for jobcentret, mens de tilbød personalet psykologhjælp.

- Det er klart, at når der opstår en situation med trusler, så er det altid alvorligt, siger borgmester i Odsherred Kommune Thomas Adelskov (A).

Episoden får nu borgmesteren til at undersøge sikkerheden omkring jobcentret.

- Når vi nu har haft en hændelse, som vi har haft i dag, kommer vi til de nærmeste dage at kigge nærmere på sikkerhedsprocedurerne, i forhold til hvad vi kan gøre for at hjælpe medarbejderne. Er de nu, som de skal være, eller er der noget, som vi kan gøre endnu bedre, siger borgmesteren.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at de to mænd nu skal afhøres.

- Derudover skal vi afhøre alle de tilstedeværende personer, og der var rigtig mange personer, som var til stede, siger Charlotte Tornquist fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk