Mystisk dødsbrand i Gislinge

Politiet undrer sig over brand i Gislinge lørdag. En 47-årig mand døde ved branden, der opstod på mystisk vis.

Politiet leder efter årsagen til en brand i Gislinge ved Holbæk, hvor en 47-årig mand fik så alvorlige forbrændinger, at han senere døde. Det skriver dagbladet Nordvestnyt.

Branden brød ud lørdag omkring klokken 13 i en lejlighed på Kæret i Gislinge. Den berørte kun en ganske lille del af lejligheden, men en 47-årig mand fik så alvorlige anden- og tredjegradsforbrændinger, at han senere døde.

Midt- og Vestsjællands Politi kan endnu ikke angive en årsag til den eksplosionsagtige brand, der skete ved et spisebord og en stol, hvor den 47-årige mand tilsyneladende sad. Der opstod ikke store brandskader i den øvrige del af lejligheden.

- Mandag skal vi have ligsyn, og vi skal have undersøgt hans tøj for at se, om han har haft noget på sig, der på en eller anden måde er eksploderet. Det kan måske være en lighter, men vi ved det ikke. Og så skal vores brandteknikere undersøge lejligheden, siger kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi, Martin Bjerregaard, til Nordvestnyt.

Han fastslår, at politiet ikke tror, der ligger en forbrydelse bag den mystiske brand.

Det var naboer til den 47-årige, der opdagede branden og gav manden førstehjælp. Selvom den 47-årige var i live, da han i helikopter blev fløjet til Rigshospitalet, var brandskaderne så alvorlige, at han senere lørdag afgik ved døden, uden at politiet nåede at tale med ham.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk