Næstved bankede LFA i Storhallen

Næsten 500 tilskuere var på plads, da Næstved og Lolland-Falster Alliancen i går tog hul på foråret med den første divisionskamp afviklet i en indendørs fodboldhal.

Næsten 500 tilskuere var på plads, da Næstved og Lolland-Falster Alliancen i går tog hul på foråret med den første divisionskamp afviklet i en indendørs fodboldhal. (Foto: DR © DR)

En historisk kamp - i historisk kølige omgivelser. Det var hvad næsten 500 tilskuere blev vidne til, da Næstved og Lolland-Falster Alliancen i går tog hul på foråret, med den første divisionskamp afviklet i en indendørs fodboldhal, nemlig Storhallen i Næstved.

Hjemmeholdet kombinerede kvikkest på kunstgræsset og sendte Lolland-Falster Allliancen hjem med en sæk på 4-0. Stefan Nyegaard blev dobbelt målscorer for hjemmeholdet, hvor også Mikkel Rygaard og Kasper Mertz kom på måltavlen.

Med sejren fastholder Næstved tæt kontakt med de øvrige tophold, Hvidovre og Helsingør. Lollland-Falster ligger midt i rækken - uden chance for oprykning eller større risiko for nedrykning.

FacebookTwitter