Politiet får nye spor i Emilie Meng-sagen

Nye spor i sagen om Emilie Meng får politiet til at bede borgere om hjælp.

Overvågningsbilleder fra Korsør station har været sendt til en ekspert i udlandet, og Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi beder nu offentligheden om hjælp. (Foto: PRIVATFOTO © Billede fra Facebook)

Politiet søger hjælp fra borgere, efter nye spor er dukket op i sagen om Emilie Meng, der blev fundet dræbt juleaftensdag 2016.

En overvågningsvideo fra Korsør station viste en bil, der kørte fra parkeringspladsen og rundt om stationen omkring det tidspunkt, hvor Emilie Meng sidst blev set.

Kvaliteten af billederne var dog så dårlige, at de har været forbi en ekspert i udlandet, og det har givet pote, siger Søren Ravn-Nielsen, der er efterforskningsleder og vicepolitiinspektør ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

- Vi havde en video fra stationen, men den var af så ringe kvalitet, at det ikke var muligt at se, hvad det var for en bil. Det er nu lykkedes via forskellige eksperter at blive nogenlunde sikre, siger han.

Videoen viser en lys personbil, som med stor sandsynlighed er af mærket Hyundai I30, model 2011-2016, hatchback eller en bil, der ligner den meget, oplyser politiet.

Det er en bil af denne model, som politiet nu efterlyser.

Politiet leder efter en bil magen til denne. (Foto: Sydsjællands og Lolland-Falster Politi)

Bilen kører fra parkeringspladsen og rundt om stationen klokken 4.07 den 10. juli.

Politiet hører meget gerne fra folk, der har viden om bilen, eller som befandt sig i nærheden af Korsør station i tidsrummet 3.30 – 4.30 den 10. juli, og som endnu ikke er blevet kontaktet af politiet.

Det er disse billeder, politiet har fået undersøgt hos en ekspert i udlandet. For enden af gangen kan man gennem glasdørene se en bil køre rundt. Det er den bil, politiet søger oplysninger om.

FacebookTwitter