Sigtet for salg af cannabisolie: Får skattesmæk på 2,3 mio.

Claus ”Moffe” Nielsen er sigtet for ikke har have betalt skat og moms af cannabisolie.

Claus "Moffe" Nielsen og hans hustru Louise blev varetægtsfængslet i oktober sidste år og løsladt 53 dage senere. (Foto: PRIVAT © DR / privat)

Murer Claus "Moffe" Nielsen, der er sigtet for at have solgt cannabisolie, er nu også blevet sigtet for manglende indberetning af skat og moms for 2,3 millioner kr.

Det sker, fordi han ikke har betalt skat og moms af den cannabisolie, han videresolgte til syge danskere under firmanavnet Moffes.com.

- Jeg valgte helt bevidst ikke at betale skat og moms af salget af cannabisolie, da det jo bare ville gøre olien endnu dyrere for de syge, siger Claus "Moffe" Nielsen.

Han begyndte at producere cannabisolie i sit eget køkken hjemme i lejligheden i Holbæk, inden han siden udbyggede firmaet med to laboratorier og ni ansatte.

Ifølge Claus "Moffe" Nielsen var der aldrig noget overskud, selv om virksomheden omsatte for millioner.

Claus "Moffe" Nielsen vil nu forsøge at skaffe penge til en advokat med speciale i skattesager i forsøget på at slippe så billigt som muligt fra det truende skattesmæk.

- Jeg har haft en masse udgifter på det her. Jeg har købt cannabis, bygget to laboratorier og investeret i flere maskiner, ligesom jeg har sendt tusindvis af pakker til kunderne, og det mener jeg i hvert fald ikke, jeg skal betale skat af, siger Claus "Moffe" Nielsen.

Claus "Moffe" Nielsen, hans hustru Louise og en tredje person blev varetægtsfængslet i oktober sidste år og løsladt 53 dage senere. Endnu har politiet ikke offentliggjort et anklageskrift i sagen, der begynder 23. oktober ved retten i Holbæk.