Skudoffer i stabil tilstand efter skyderi i Næstved

Politiet kender stadig ikke til motivet for skyderiet natten til mandag.

Den 25-årige mand, der blev skudt i sit hjem i Næstved, er blevet opereret og behandlet på Rigshospitalets Traumecenter. (Foto: Colourbox © Colourbox)

Den 25-årige mand, der natten til i går blev skudt i sit hjem i Næstved, er nu meldt i stabil tilstand, efter at han er blevet opereret og behandlet på Rigshospitalets Traumecenter.

Det oplyser politiinspektør Kim Kliver fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi her til morgen til DR Sjælland.

To indtil videre ukendte gerningsmænd brød omkring kvart i fire om natten ind gennem døren til den 25-åriges lejlighed i en stor beboelsesejendom på Østre Ringvej i Næstved og skød flere gange.

Ifølge Sjællandske opholdt en anden person sig som gæst i lejligheden, men blev ikke ramt.

Politiet har endnu ikke nogen anholdte i sagen og er stadig i tvivl om motivet. Derfor vil Kim Kliver fortsat ikke spekulere i, om skudattentatet har relation til de igangværende fjendtligheder mellem forskellige rocker- og bandegrupper i området.

Rockergrupperne Bandidos, Satudarah, Gremium og Mongols MC er involveret i lokale konflikter på kryds og tværs på Sjælland, Lolland og Falster. Samtidig har København været plaget af en lang række skyderier de seneste måneder med tilknytning til den verserende bandekonflikt i hovedstaden.

Flere medier skrev dog søndag, at der skulle være indgået en foreløbig våbenhvile mellem banderne i København.

KONTAKT REDAKTIONEN

Skriv til os på sjaelland@dr.dk. Du kan vedhæfte billeder, dokumenter eller videofiler, som du gerne vil dele med os.

Det er ikke sikkert, at DR bruger dit materiale. Det vurderer redaktionen. Når du sender materiale til os, kan DR frit offentliggøre og bruge dit indhold overalt i DR’s medier. Du vil blive krediteret.