Socialdemokrater uenige om håndværkerfradrag

Folketingskandidat Kaare Dybvad kaster benzin på bålet i striden om håndværkerfradrag.

Kaare Dybvad er folketingskandidat for Socialdemokraterne i Holbækkredsen. Nu kaster han benzin på bålet i debatten om håndværkerfradraget.

Socialdemokraternes folketingskandidat i Holbæk-kredsen, Kaare Dybvad, kaster nu benzin på bålet i striden mellem regeringen og Venstre om håndværkerfradraget.

Kaare Dybvads egen regering afskaffede fradraget for forbedringer i boliger her til nytår.

Men nu opfordrer Kaare Dybvad regeringen til at bøje sig for hovedmodstanderen Venstres krav om at genindføre det:

Håndværkerfradraget vigtigt i yderområderne

- Syd- og Vestsjælland har rigtig mange små håndværksmestre. Jeg frygter, de nu bliver nødt til at fyre folk. Mange steder på Sjælland er byggeriet faktisk den største branche.

- Jeg mener ikke fradraget er for dyrt for statskassen, det gavner rigtig mange helt almindelige mennesker, siger Kaare Dybvad.

Så sent som torsdag satte Lars Løkke statsminister-posten ind på, at håndværkerfradraget skal genindføres. Og med sin kontroversielle udmelding sender den socialdemokratiske folketingskandidat en kile ind i sin egen statsministers valgkamp, men det gør ikke indtryk på Kaare Dybvad.

Gavner almindelige mennesker

- Det her handler om politik, ikke om Christiansborg-fnidder, og Socialdemokraterne skal til enhver tid føre politik, der gavner almindelige mennesker.

Tidligere har Kaare Dybvad kritiseret SR-regeringen for at fjerne sig for meget fra kernevælgernes hverdag.