Tæt samarbejde mellem kommune og sygehus

Holbæk Sygehus er gået i tæt samarbejde med de praktiserende læger og de tre kommuner i Nordvestsjælland, Holbæk, Kalundborg og Odsherred.

Holbæk Sygehus er gået i tæt samarbejde med de praktiserende læger og de tre kommuner i Nordvestsjælland, Holbæk, Kalundborg og Odsherred. (Foto: Marianne Nielsen)

Den højst mulige livskvalitet for borgere med kroniske sygdomme.

Det er det, det handler om, når Holbæk Sygehus er gået i tæt samarbejde med de praktiserende læger og de tre kommuner i Nordvestsjælland, Holbæk, Kalundborg og Odsherred.

På  tre workshops har der været fokus på patienter med hjertesygdomme, lungesygdommen KOL og diabetes. Fysioterapeuter, sygeplejersker, læger og visitatorer fra de tre sektorer har været samlet for at drøfte hvor samarbejdet kan styrkes.

Blandt andet er man enige om, at alle tre parter kan blive bedre til at sikre gode overgange fra den ene sektor til den anden.   

Ledende oversygeplejerske Gitte Kjærsgaard har stået i spidsen for den tværsektorielle arbejdsgruppe:

-  Der er helt sikkert et stort behov for, at personalet på tværs af sektorerne får større viden om hinandens tilbud. Viden er en forudsætning for, at vi kan opmuntre borgerne til at fortsætte i de kommunale tilbud, således at livskvaliteten kan fastholdes eller øges, siger hun i en pressemedelelse.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk