Teltlejr klar til asylansøgere

50 telte står klar til at modtage asylansøgere i Næstved.

En asylby med 50 beboelsestelte er vokset op på Beredskabsstyrelsens matrikel i Næstved. Den skal rumme de 400 asylansøgere, der flytter ind i begyndelsen af det nye år.

- Vi er næsten klar med den her lille by. Vi har knoklet inden jul og mangler lige at få de sidste ting på plads i forhold til toiletvogne og den slags, fortæller Michael William Rasmussen, der er sektionsleder ved Beredskabsstyrelsen Sjælland.

Beredskabsstyrelsens folk har arbejdet nogle dage til klokken 20 og 23 i december og mangler nu at lave el samt at sætte toilet- og badevogne op.

Teltlejren er bygget på de værnepligtige og befalingsmændenes gamle træningsbane. Lige nu er der lagt flis ud mellem teltene, så banen igen kan løbes på, når teltlejren en dag nedlægges.

Indtil da forsøger Beredskabsstyrelsens folk at holde sig i form blandt andet i nogle gamle sovelokaler, hvor de nu må træne.

KONTAKT REDAKTIONEN

Skriv til os på sjaelland@dr.dk. Du kan vedhæfte billeder, dokumenter eller videofiler, som du gerne vil dele med os.

Det er ikke sikkert, at DR bruger dit materiale. Det vurderer redaktionen. Når du sender materiale til os, kan DR frit offentliggøre og bruge dit indhold overalt i DR’s medier. Du vil blive krediteret.