Tine fik tyvekoster tilbage efter facebookopslag

Tine Bjørneboe havde i tirsdags indbrud, hvor hun fik stjålet uerstattelige minder fra hendes afdøde mand. Et facebookopslag fik tyvene til at levere det tilbage.

Kassen med to computere, en Ipad og en mobiltelefon, som tyvene afleverede tilbage. Foto: Tine Bjørneboe (Foto: Tine Bjørneboe © Tine Bjørneboe)

I november sidste år døde Tine Bjørneboes mand af kræft. I tirsdags havde hun indbrud, hvor tyvene stjal mandens to computere og hans Go Pro-kamera med uerstattelige billeder.

Det fik Tine Bjørneboe til at skrive et opslag på Facebook, hvor hun opfordrede tyvene til at levere tingene tilbage. I morges fik hun sig så noget af en overraskelse, da hun gik ud ad døren.

På dørtrinnet stod nemlig en kasse med de to computere, som tyvene altså har været forbi med for at aflevere tilbage.

Sådan så Tine Bjørneboes opfordring til tyvene ud:

- Jeg åbner hoveddøren og falder nærmest over en kasse med nogle af de vigtigste ting, der er blevet stjålet, og så tænker jeg bare, at der altså er noget godt i alle mennesker, siger hun.

Flere end 12.000 mennesker har delt opslaget, hvor Tine opfordrer tyvene til at aflevere tingene tilbage, og den store opbakning på Facebook gør da også stort indtryk på hende.

- Jeg er simpelthen så overvældet og taknemmelig. Det er kun på grund af dem, at det her er sket, siger hun.

Det er ikke kun de mange reaktioner på Facebook, Tine Bjørneboe takker for. Selv de to tyve vil hun gerne takke, fordi de har afleveret tingene tilbage.

- Det betyder, at jeg sammen med mine børn kan sidde og kigge tilbage på alle de gode oplevelser, vi har haft sammen med deres far, siger hun.

En glad Tine Bjørneboe kunne i dag dele, at hun havde fået tingene tilbage igen.

KONTAKT REDAKTIONEN

Skriv til os på sjaelland@dr.dk. Du kan vedhæfte billeder, dokumenter eller videofiler, som du gerne vil dele med os.

Det er ikke sikkert, at DR bruger dit materiale. Det vurderer redaktionen. Når du sender materiale til os, kan DR frit offentliggøre og bruge dit indhold overalt i DR’s medier. Du vil blive krediteret.