Gerningsmand bag tredobbelt drab er idømt livsvarigt fængsel

Syd- og Sønderjyllands politi har haft kontakt til politiet i Syrien, der oplyser, at den mistænkte har tilstået drabene.

Blomster og lys foran lejligheden, hvor den syriske kvinde og hendes to døtre blev fundet dræbt. (Foto: Morten Mørch © dr)

Den 34-årige syrer, der i oktober sidste år, dræbte sin hustru og to døtre på syv og ni år i Aabenraa, skulle være blevet dømt for drabet i Syrien og idømt livsvarigt fængsel.

Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

Politiet har haft kontakt til politiet i Syrien, der oplyser, at de ikke udleverer egne statsborgere til retsforfølgning i Danmark, men at den mistænkte har tilstået drabene.

Efterfølgende skal han altså være blevet idømt livsvarigt fængsel.

Hustruen og de to døtre blev fundet dræbt i en fryser i deres lejlighed i Aabenraa natten til mandag den 31. oktober 2016.

Ægtemanden og faren flygtede ud af landet kort tid efter, at drabene formodes at have fundet sted.

Sagen kort

  • Natten til mandag d. 31. oktober 2016 fandt politiet liget af en syrisk kvinde på 27 år og hendes to døtre på syv og ni år i en fryser i en lejlighed i Aabenraa.

  • Det var et familiemedlem til kvinden, der henvendte sig til politiet, efter personen ikke havde kunnet få kontakt til kvinden i nogle dage.

  • Politiet kunne ikke finde frem til kvindens mand og far til de to børn, som vidner oplyste, havde taget en taxa til Tyskland tidligt fredag aften d. 28. oktober - kort tid efter, drabene formodes at have fundet sted.

  • Senere fandt politiet frem til, at den 33-årige ægtemand var rejst videre til Tyrkiet.

  • Den 33-årige har været internationalt efterlyst i forbindelse med drabene.

Facebook
Twitter