Knallertkører på fri fod efter skud mod bilist

Onsdag aften affyrede en ukendt gerningsmand fire skud i Esbjerg.

Skyderiet fandt sted ved 21.15-tiden onsdag aften. (Foto: Louise Kjærgaard © DR Fyn)

Politiet har endnu ikke fundet frem til den gerningsmand, der onsdag aften skød en bilist i vejkrydset på Spangsbjerg Møllevej i Esbjerg.

Ifølge vicepolitiinspektør hos Syd- og Sønderjyllands Politi, Bent Thuesen, blev der affyret fire skud, og det ene ramte bilisten i maven.

Bent Thuesen oplyser, at offer og gerningsmand kommer fra to forskellige grupperinger i den østlige del af Esbjerg, men at der ikke er tale om et bandeopgør.

Personlig konflikt

- Det er en konflikt mellem nogle enkelte personer, og den har sammenhæng med et par tidligere hændelser, som blandt andet er et sammenstød på Torvet i Esbjerg før jul, fortæller han.

Syd- og Sønderjyllands Politi fortsætter nu efterforskningen og arbejder på at finde frem til den knallertkørende gerningsmand.

- Der er ikke noget behov for, at folk skal være bekymrede og frygte krig på gaden mellem bandegrupperinger, for det er slet ikke der, vi er, tilføjer vicepolitiinspektøren til Jydske Vestkysten.

Skyderiet fandt sted ved 21.15-tiden onsdag aften.

Bilisten er uden for livsfare.

KONTAKT REDAKTIONEN

Skriv til os på syd@dr.dk. Du kan vedhæfte billeder, dokumenter eller videofiler, som du gerne vil dele med os.

Det er ikke sikkert, at DR bruger dit materiale. Det vurderer redaktionen. Når du sender materiale til os, kan DR frit offentliggøre og bruge dit indhold overalt i DR’s medier. Du vil blive krediteret.