Motelejer giver ferie til enlige forsørgere

20 enlige forsørgere med trængt økonomi får en gratis ferie i det Sønderjyske.

Motelejere Kaare Holler Jessen og Ying Chaisiri Jessen har inviteret familier på oplevelser i vinterferien. (Foto: Foto: Privatfoto. © Kaare Holler Jessen)

Vinterferien er for mange en anledning til at komme en tur til udlandet - måske for at stå på ski.

Men for nogle familier på kontanthjælp rækker pengene ikke til oplevelser væk fra hjemmet.

Derfor har ejeren af Motel Højer, Kaare Holler Jessen, sammen med sin kone Ying Chaisiri Jessen arrangeret en vinterferie for 20 økonomisk trængte familier - med alt betalt.

Han mener, det er vigtigt at hjælpe familierne til at få gode ferieoplevelser.

Hjælp fra virksomheder

- Mange af de her familier har ikke været på ferie i mange år. Det er noget særligt at kunne tilbyde sine børn nogle oplevelser væk fra hverdagen. Samtidig får børnene noget, de kan fortælle deres klassekammerater om efter ferien, siger Kaare Holler Jessen.

Familierne skal i løbet af ugen blandt andet på bondegårdsbesøg, en tur til Mandø og i biografen.

- Jeg glæder mig til at vise dem, hvor dejlig Højer er, og hvad det er for nogle mennesker, der bor her, lyder det fra motelejeren.

Udover Motel Højer har feriestedet Hohenwarte og flere virksomheder fra blandt andet Tønder og Løgumkloster sponsoreret mad og oplevelser til ferieugen.

KONTAKT REDAKTIONEN

Skriv til os på syd@dr.dk. Du kan vedhæfte billeder, dokumenter eller videofiler, som du gerne vil dele med os.

Det er ikke sikkert, at DR bruger dit materiale. Det vurderer redaktionen. Når du sender materiale til os, kan DR frit offentliggøre og bruge dit indhold overalt i DR’s medier. Du vil blive krediteret.