Ny regionsdirektør vil stramme op efter Holst-problemer

Region Syddanmarks nye direktør vil have ordentlighed og åbenhed efter Carl Holst-ballade.

Jane Kraglund, ny direktør i Region Syddanmark, vil stramme op efter stormvejret om Carl Holst. (Foto: Pressefoto - Region Syddanmark)

Der skal rettes gevaldigt op på det indtryk, som borgerne har fået af Region Syddanmark de seneste måneder. Det mener regionens nye direktør, Jane Kraglund.

Hun er netop begyndt i sit nye job, og for hende er det klart, hvad der skal prioriteres.

Hun vil bruge de seneste måneders stormvejr omkring den tidligere ledelse med Carl Holst (V) i spidsen som udgangspunkt til, hvordan man strammer op og kigger fremad.

- Vi skal kigge på, hvilke procedurer der skal justeres, og hvilke samtaler der skal til for at få åbenhed og ordentlighed i sagerne, siger Jane Kraglund.

- Det skal der selvfølgelig være, tilføjer hun.

Tiltroen til regionen skal genskabes

Den nye direktør understreger, at borgerne kan have tiltro til, at problemet handlede om den tidligere ledelse.

Tidligere i debatten har det ellers lydt, at det var selve kulturen i regionen, der var et problem, men det afviser den nye direktør.

- Der er foregået nogle problematiske ting i direktionssekretariatet, men langt de fleste medarbejdere har ikke haft noget med det her at gøre, siger Jane Kraglund.

Jane Kraglund har tidligere arbejdet i Region Syddanmark og kommer fra en stilling som universitetsdirektør på Aarhus Universitet.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk