Nyt bandeopgør i Esbjerg: 20-årig anholdt efter skyderi i frisørsalon

To mænd affyrede i aftes skud midt i en salon i Esbjerg.

Poltiet var massivt til stede efter skudepisoden i Esbjerg i aftes og spærrede området af. (Arkivfoto). (Foto: Ida Marie Odgaard © Scanpix)

Syd- og Sønderjyllands Politi har i nat anholdt en 20-årig mand.

Det skete ved en stor anholdelsesaktion på en adresse på Stengårdsvej i den østlige del af Esbjerg.

Den 20-årige er mistænkt for at have været involveret i det skyderi, der i aftes fandt sted i en frisørsalon på hjørnet af Storegade og Ingemannsalle i byen.

- Det, vidner har fortalt, er, at der er to mænd som inde i salonen og uden for salonen afgiver skud og derefter flygter fra stedet i en mørk bil, muligvis en ældre BMW, siger kommunikationschef hos Syd- og Sønderjyllands Politi Helle Lundberg.

- Så vidt vi ved, er der ikke nogen, der er blevet ramt ved skyderiet, tilføjer hun.

En del af bandekonflikten

Syd- og Sønderjyllands Politi anser skyderiet for at være en del af den konflikt, der i øjeblikket er mellem to kriminelle grupperinger i Esbjerg.

- Vi mener, at det har relation til den konflikt, der er mellem to grupperinger, som vi kalder Stengårdsvej-grupperingen og Kvaglund-grupperingen. Det er en konflikt mellem to kriminelle grupperinger, som kender hinanden, siger Helle Lundberg.

Grundlovsforhør

Den 20-årige mand vil senere i dag blive fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Esbjerg. Politiet vil anmode om lukkede døre ved retsmødet, da efterforskningen stadig foregår.

Politiet leder fortsat efter den anden mand, der menes have været involveret i skyderiet.

- Vi vil lave intensiv efterforskning og patruljere massivt, siger Helle Lundberg.

Facebook
Twitter