Offer for formodet stenkast ved Vojens: De skulle have en regulær røvfuld

Henry Pedersens varevogn blev i dag ramt af et formodet stenkast fra en motorvejsbro.

Henry Pedersen var i dag offer for et formodet stenkast på E45 i dag. Han er OK trods omstændighederne.

En varevogn fik i dag smadret sin forrude på motorvej E45 nær afkørsel 68 Vojens.

Syd- og Sønderjyllands Politi mener, at bilen blev ramt af en sten, som blev kastet fra en motorvejsbro ved afkørslen. De leder nu efter stenen, og tre personer som skal have stået på broen, da varevognen passerede den.

Det var Henry Pedersens vogn, der blev ramt. Og han fik sig en ordentlig forskrækkelse, fortæller han:

- Jeg kommer med 130 km/t i timen, og lige pludselig giver det et kæmpe skrald. Jeg kører ind i nødsporet, for jeg blev jo forskrækket, siger han.

Henry Pedersen lagde mærke til tre personer på motorvejsbroen, inden stenen ifølge ham ramte ruden.

- Jeg kiggede bare og så, at der stod unge mennesker deroppe. Men der står tit folk deroppe, så jeg tænkte ikke mere over det. Ikke andet end at jeg bare pludselig får det skrald på ruden, og så fik jeg hjertebanken, siger han.

Henry Pedersen kontaktede Syd- og Sønderjyllands Politi med det samme. Politiet modtog henvendelsen klokken 11:21 og afspærrede umiddelbart efter motorvejen for at efterforske hændelsen. Motorvejen er nu genåbnet.

Politiet har endnu ikke fundet stenen eller gerningsmændene, men de undersøger stadig den motorvejsbro, hvor Henry Pedersen så de tre personer stå. Politiet efterlyser i øvrigt vidner, der har set eller ved noget om hændelsen. De kan ringe på 1-1-4.

Det ærgrer Henry Pedersen, at der nu formentlig er sket endnu et stenkast mod trafikken.

- Der har været flere ulykker, og der er en, der er død ved det. Jeg forstår simpelthen ikke, at folk gør sådan noget. At folk kan få sig selv til det, det forstår man ikke. Jeg håber, at de fanger dem, der gør sådan noget. De skulle have en regulær røvfuld - sagt på godt dansk, siger han.

KONTAKT REDAKTIONEN

Skriv til os på syd@dr.dk. Du kan vedhæfte billeder, dokumenter eller videofiler, som du gerne vil dele med os.

Det er ikke sikkert, at DR bruger dit materiale. Det vurderer redaktionen. Når du sender materiale til os, kan DR frit offentliggøre og bruge dit indhold overalt i DR’s medier. Du vil blive krediteret.